Da, Da e adevarat! Cătălina s-a lansat!

DRAGII MEI PRIETENI,

Vreau să vă invit cu inima și brațele deschise pe site-ul meu:)
Pagina aceasta drăguță și colorată care îmi poartă numele este un univers conceput de mine cu multă dăruire,emoție și bucurie.

Bucurie că s-a concretizat, dăruire în gândirea și conceperea articolelor și emoție pentru că fiecare rând de aici este trecut prin filtrul amintirilor, experiențelor trecute dar mai ales prin filtrul dorinței de a excela.

Atunci când pui emoție în ceea ce faci (emoție pozitivă desigur), lucrurile prind ușor ușor un contur frumos.
Pentru cei care nu mă cunosc, am creat partiția Despre Mine, acolo veți găsi o mică parte din ceea ce mă declar a fi, cel puțin la momentul acesta. Oamenii evoluează și eu îmi doresc să fac asta cât mai mult așa încât deocamdată ceea ce am scris acolo este de actualitate.Pentru cei care mă cunosc, acest site și această pasiune nu sunt nicio noutate și nicio surpriză. Lor le mulțumesc pentru sfaturi, pentru feedback și pentru susținerea pe care mi-au acordat-o mereu:)
Îmi doresc să găsiți soluții, concepte noi pentru ceea ce fiecare dintre voi are nevoie nu doar în a educa un copil ci și în a-l înțelege,a-l iubi așa cum fiecare copil în parte are dreptul să fie iubit, sau chiar pentru a putea comunica mai ușor cu aceștia.

Sau solutii pentru viata voastra personala, pentru viata de cuplu, raspunsuri la intrebarile pe care fiecare dintre noi ni le adresam mai devreme sau mai tarziu.

Pentru partea de ajutor specializat putem vorbi in detaliu pe adresa mea de mail, pe care o gasiti la  Contact.
Un proverb spune că:  “acolo unde se întâlnesc nevoile lumii cu pasiunea ta…acolo e vocația ta!”

Eu sunt un om fericit ca mi-am descoperit rostul pe acest Pamant 🙂

Daca tu inca nu ti l-ai gasit, atunci poate ca asta e rostul tau…sa iti gasesti rostul!

Vă aștept cu interes și bunăvoință:)cu drag, Cătălina Olteanu.

Catalina

2 Comments

  1. Felicitari!
    Ma bucur enorm!

Leave a Reply