Cand Te iubesc este de fapt altceva

Cam asa este si cu iubirea.

Noi credem cu adevarat ca iubim.  Doar ca iubim din ceea ce ni s-a dat. Acolo, cand eram mici, am invatat ce este iubirea si cum se simte ea si cum se manifesta.

Pe parcurs am „iubit” asa cum am invatat si i-am ranit pe altii si altii ne-au ranit pe noi.

Pentru ca in programele noastre mentale, iubirea este confundata si identificata cu controlul, manipularea emotionala, iti dau si imi dai, faci ca mine ca daca faci ca tine inseamna ca esti contra mea, eu stiu ce e mai bine pentru tine si tu stii ce e mai bine pentru mine, mi-ai gresit te pedepsesc prin suparare si imi retrag atentia, afectiunea, serviciile pe care ti le ofer. Unii merg pana la abuz emotional, psihic si fizic in aceste situatii.

Asta nu ni se intampla doar noua, celor traumatizati, daca voi cei ce credeti ca sunteti sanatosi emotional, credeti ca nu vi se aplica ceea ce sta scris mai sus.

Asta , imi permit sa estimez, ni se aplica in proportie de 98% noua romanilor.

Pentru ca invataturile despre iubire, libertate, familie, afectiune,atasament etc, ne vin pe lant transgenerational. Adica mama si tata iti dau si ei ce au primit de la bunica si bunicul tau, poate o varianta imbunatatita cat de cat.

Si pentru ca cel dintai pacatos sunt eu, ma uit la conditionarile legate de iubire pentru propria persoana.
Pentru ca, intotdeauna ce imi fac mie le fac si altora. Cat imi dau mie, le dau si altora. 
Din fericire, am venit aici ca sa invatam. 
Sa iubim si sa stralucim din interior 💖

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *