Afla Cum Dependenta Financiara de un barbat iti distruge sufletul!

Deposedeaza o femeie de tot ce inseamna propria libertate si independenta – emotionala, sociala, locativa, financiara, sau libertate de expresie – si ai deposedat.o de cea mai mare putere a ei, de sexualitatea ei. I.ai luat Viata din ea.

Barbatii care cred ca aceasta este calea ( controlul si santajul prin puterea pe care le.o da dependenta femeii de ei) isi taie singuri craca de sub picioare ( adica sansa la o relatie autentica de iubire si incredere).
Daca initial faci asta ca sa o legi de tine, ulterior, treptat vei descoperi ca ai langa tine o Uscaciune. O femeie vie dar moarta pe interior. Fara stralucire, fara sexualitate, fara opinie, fara granite personale, fara senzualitate. Pentru ca ti le.a vandut tie cand a acceptat sa isi vanda sufletul. Doar ca nu a stiut ce face.

Si cand incepi sa simti treptat ca langa tine nu mai este o femeie ci o uscaciune, vei simti nevoia sa pleci la o Alta  Femeie.

Pentru ca nu mai poti fi atras de o persoana asupra careia stii ca detii puterea, asupra careia detii drepturi, careia ii stabilesti sau trasezi ce si cum sa faca, ce si cum sa gandeasca, cat si cum sa cheltuie, cand si cum sa te „iubeasca”. Pun ghilimele pentru ca femeia asta nu o sa te iubeasca vreodata. Se va teme de tine si de pierderea beneficiilor din relatia cu tine. Dar nu te va iubi niciodata. Cum ar putea sa isi iubeasca Stapanul? Doar daca sufera de Stockholm. E un sindrom nu un oras  

O femeie care accepta dependenta, isi pierde suflul vietii si Stralucirea interioara.

Seductia, feminitatea, sexualitatea.

Isi vinde puterea interioara pe o strachina de fasole mancata din banii iubitului, isi vinde sufletul si trupul in vacante si masini luxoase. Iti predai demnitatea si apoi astepti sa te respecte si sa te iubeasca.

Din acest motiv este esential ca tu Barbat si ea Femeie sa va detineti si pastrati Puterea interioara cu tot ce aduce ea dupa sine.

O victima nu va fi niciodata atractiva, sexy, senzuala, feminina,misterioasa, jucausa,creativa,dominanta cand e cazul. Nu mai poate fi nimic din toate acestea. Pentru ca traieste din frica. Asa ca devine cicalitoare, dramatica, speriata, controlatoare, isi pierde sexualitatea si o data cu ea, stralucirea din priviri.

Barbatilor, atentie la intentia cu care legati o femeie de voi.
Femeilor, atentie la cum va vindeti sufletul si viata. Singura comoara reala de altfel.

Nu castiga nimeni in mod real din astfel de afaceri proaste.

Alege sa #stralucestidininterior .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *